DSO

Onze relatie is dé specialist in kantoorschoonmaak dus 100% focus en kennis. Duurzame inzet van medewerkers, bij voorkeur zichtbare schoonmaak. Samen met de opdrachtgever zoeken zij naar het combineren van zoveel mogelijk taken. Dit zorgt voor een afwisselende functie waarbij de medewerker duurzaam inzetbaar blijft. Ook investeren zij in doorontwikkeling van de medewerkers door middel van gerichte opleidingen.

Betrouwbaar, Respectvol, Authentiek, Persoonlijk & Kleinschalig, Zorgzaam en Ondernemend. Dat zijn de kernwaarden waar DSO voor 100% achter staat.

Werken bij DSO Cleaning Services

Betrouwbaar, Respectvol, Authentiek, Persoonlijk & Kleinschalig, Zorgzaam en Ondernemend. Dat zijn de kernwaarden waar DSO voor 100% achter staat. Het contact tussen medewerker, schoonmaker of gast in een werkomgeving gaat uit van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Ook zo’n typische DSO waarde.

Met opdrachtgevers wordt zoveel geprobeerd om verschillende taken te combineren. Zo wordt je werk bij DSO afwisselend en duurzaam. Het aanbieden van gerichte opleidingen om zo medewerkers de kans te bieden zich door te ontwikkelen is daarnaast erg belangrijk.

Kortom, DSO doet er alles aan om jou goed in je vel te laten zitten. Dat is goed voor jou en goed voor DSO: gelukkige medewerkers zijn betere medewerkers tenslotte.

Reviews over DSO Cleaning Services

“ Ik werk 6 uur per dag via SelectiePunt bij DSO op een locatie in Amsterdam. En heb het erg naar mijn zin. Ik werk prettig samen met een collega die in vaste dienst is, we krijgen veel vrijheid om het werk samen in te delen. Zou nog graag ongeveer 2 uur per dag meer willen werken; DSO en SelectiePunt gaan dit nu voor mij regelen”.

  • Kenneth Braafhart, Schoonmaak medewerker DSO Cleaning Services.