Eurest

Onderdeel van de Compass Group, wereldwijd marktleider op het gebied van food service en support services met meer dan 500.000 medewerkers in 50 landen.

Werken bij Eurest Services

Eurest is onderdeel van de Compass Group Nederland. In Nederland zijn zo’n 5000 collega’s op 1700 locaties dagelijks druk in de weer in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in de horeca, gezondheidszorg, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. Al deze diensten worden vanuit gespecialiseerde bedrijfsonderdelen uitgevoerd. Dit zorgt er voor dat opdrachtgevers in elke sector op een kundige en servicegerichte manier worden bediend .

Compass Group Nederland is op haar beurt weer onderdeel van het Britse Compass Group PLC. Wereldwijd werken hier maar liefst meer dan 500.000 mensen in 50 landen. Het bedrijf is daarmee wereldwijd marktleider op het gebied van food service en support services.

Eurest is innovatief, efficiënt en garandeert haar relaties een optimale kwaliteit.

Reviews over Eurest Services

“Ik werk al langere tijd als kamermeisje in een hotel en wilde graag een paar uur per dag extra werken. Al snel kon ik via SelectiePunt bij Eurest terecht. Daar werk ik nu ’s ochtends 2 uur per dag als schoonmaakmedewerkster in Amersfoort. Het is leuk en afwisselend werk, samenwerking met mijn collega is erg prettig. Eurest is een fijn bedrijf. Als bijvoorbeeld je materialen bijna op zijn hoef je maar te bellen met je leidinggevende en wordt het direct geregeld.”

  •  Cita Laksitarukmi, schoonmaak medewerkster SelectiePunt / Eurest Services