Bekijk de vacatures van HelloFresh

HelloFresh

De maaltijdboxen van Hellofresh zijn de meest gekozen maaltijdboxen van Nederland. Hellofresh is van oorsprong een Duitse onderneming, die graag verse ingrediënten en gezonde recepten in de markt zet. De maaltijdbox bevat afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van een aantal mooie, gezonde en complete maaltijden. In de maaltijdboxen vind je receptkaarten met informatie over de ingrediënten en de bereiding. De Hellofresh recepten variëren wekelijks en zijn eenvoudig te bereiden in minder dan 30 minuten. Je kunt wekelijks een keuze maken uit 12 verschillende recepten.
De boxen worden wekelijks aan huis bezorgd door middel van gekoeld transport. De bezorging vindt plaats door heel Nederland en België, de koeriers werken binnen hun eigen regio. De kernwaardes van de medewerkers zijn: flexibel, professioneel, meedenkend, servicegericht en betrokken.

Werken bij HelloFresh

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh.

HelloFresh is een moderne en flexibele werkgever. Overal in Nederland zijn er mogelijkheden om fulltime of parttime als bezorger aan de slag te gaan. En geen dag is hetzelfde: je begint op de hub, bereidt je rit voor, stapt in je bus en gaat lekker op weg naar je klanten. Die verras je keer op keer met een heerlijke maaltijd box.

HelloFresh. Fresh zit niet alleen in de naam, zij vinden het ook belangrijk dat de producten zo fresh mogelijk zijn. Zij doen voor de klant de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en gaan voor hen op zoek naar de beste producten. Hoe ze dat doen? Heel simpel, aan de hand van hun eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen.

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh. Zo wordt een deel van de maaltijdbox gerecycled en worden de producten die over zijn geschonken aan de voedselbank.

Reviews over HelloFresh

“ Ik werk inmiddels naast mijn studie al een paar jaar bij HelloFresh. Leuk werk, leuke collega’s, leuk bedrijf. Per week kan ik mijn beschikbaarheid opgeven. Soms, bij tentamen weken, werk ik niet of minder, soms bijna fulltime. Kan allemaal. Echt top!”

  • Eva Nan, Bezorgster SelectiePunt / HelloFresh

Lekker de weg op, radio aan en nieuwe gebieden ontdekken. Jij vindt het heerlijk om auto te rijden. Komt dat goed uit. Wanneer jij op zoek bent naar mooi en leuk logistiek werk dan is een baan bij HelloFresh echt wat voor jou.

De voordelen van werken bij HelloFresh

  • Werken bij een bekend en snelgroeiend bedrijf.
  • Werken in bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
  • Een flexibele baan die je goed kan combineren met studie of gezin.
  • Werken in jong en leuk team.
  • Een baan met veel vrijheid.
  • Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding.

Op zoek naar leuk logistiek werk in de bij jou in de regio bekijk hier al onze vacatures.

Vacatures van HelloFresh