Nederrijn

Al ruim veertig jaar zorgen de medewerkers van Nederrijn Schoonmaak voor bijzonder schone locaties. Dichtbij, betrouwbaar en opvallend in beweging: dat is Nederrijn Schoonmaak!

Werken bij Nederrijn Schoonmaak

“Wij zijn trots op ons vak, het is ons doel om ervoor te zorgen dat de schoonmaak bij onze klanten eigenlijk nooit een onderwerp van gesprek is. ” Nederrijn Schoonmaak is vooral werkzaam in de volgende branches: onderwijs, kantoren, zorg en vrije tijd.

Het uitgangspunt voor de schoonmaakmedewerkers is daarbij: kijken, denken, doen. Dat betekent inspelen op hoe de gebruiker naar de ruimte kijkt. Welke schoonmaakhandelingen zijn nodig om de opdrachtgevers een juiste schoonmaakbeleving te geven?

Nederrijn Schoonmaak staat voor de mensen! Het is belangrijk dat schoonmaakmedewerkers zich bij Nederrijn thuis voelen en trots zijn op zichzelf en op hun werkzaamheden. Een goede werksfeer is belangrijk voor de kwaliteit van het werk. Nederrijn investeert in een prettige werkomgeving en zorgt voor de juiste werkuitrusting. Het beeldmerk is de pinguïn. Pinguïns zijn sociaal, intelligent en communicatief vaardig. Ze zijn trouw en zorgzaam, motiveren elkaar en werken met elkaar samen. Op deze wijze is Nederrijn ook ingericht.

Reviews over Nederrijn Schoonmaak

“Ik werk nu 8 jaar voor Nederrijn en doe dit met veel plezier. Ik merk dat ze mij in mijn waarde laten. Als er wat op privé gebied is kan ik altijd terecht bij mijn rayonleidster. Ook denken ze met mij mee, bijvoorbeeld toen ik verhuisd ben en te maken kreeg met flinke reistijden. Het voelt als een stuk waardering dat ze dit doen. Die persoonlijke aanpak en betrokkenheid maakt Nederrijn zo bijzonder.”

Siliya Timisela , schoonmaakmedewerker bij Nederrijn Schoonmaak