Succes Schoonmaak

Succes is van origine een Volendams bedrijf. De organisatie is groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat zij afspreken.


Werken bij Succes Schoonmaak

Succes Schoonmaak is een van oorsprong Volendams bedrijf. En dat merk je aan alles. Er wordt met veel inzet gewerkt, afspraken worden nagekomen en er wordt continu geïnnoveerd.

Succes is als bedrijf zeer daadkrachtig: er wordt snel actie ondernomen en men staat voor de hoogste kwaliteit. Het motto is niet voor niets “Krachtig in schoonmaken”.  Enthousiast, trots en betrokken, dat is typisch Succes.

Kwaliteit is bij Succes geen leeg begrip. Zij meten de schoomaakresultaten. De regionale organisatie kent korte hierarchische lijnen. Dit betekent dat zij snel actie kunnen ondernemen. De flexibele houding komt ten goede aan de klant. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.

Bij Succes kijkt men eerst naar inzet en bereidheid iets te leren. Dat vindt men veel belangrijker dan de hoogte van een schooldiploma. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden.  Veel collega’s werken er al jaren en zijn van onderaf de ladder in het bedrijf opgeklommen.

Reviews over Succes Schoonmaak

“Ik heb een tijd zonder werk gezeten. Heb niet echt een afgeronde opleiding en ben de jongste niet meer met mijn 54 jaar. Op de meeste sollicitaties kreeg ik niet eens antwoord. Via een kennis kwam ik met SelectiePunt in contact. Zij stelden me direct bij Succes voor. Ze hadden direct in de gaten dat ik erg graag wilde werken. Ik had geen ervaring in de schoonmaak maar ze gaven aan dat motivatie het belangrijkste was. De rest kon ik leren. Nu werk ik hele dagen, leer in praktijk en zit op cursus. Gewoon fantastisch”

  • Semra Kutan, Schoonmaak medewerker Succes Schoonmaak