Van Tongeren

Van Tongeren is sinds 1994 actief en werkt door geheel Nederland. Als algemeen schoonmaakbedrijf werkt men voor een heel divers klanten bestand.

Werken bij Van Tongeren Schoonmaak

Wat doet Van Tongeren Schoonmaak beter dan de concurrentie? Haar kerncompetentie is de jarenlange ervaring in de schoonmaak. Dat doen zij al bijna 25 jaar met succes. Het zijn de competente en gemotiveerde medewerk(st)ers die dat mogelijk maken. Uiteindelijk gaat het er om de medewerk(st)ers gemotiveerd schoon te laten maken bij de diverse klanten. Alle medewerk(st)ers hebben de opleiding voor schoonmaakmedewerk(st)er gevolgd, of krijgen de mogelijkheid om dit te gaan doen. Een goed advies is het halve werk. De regiomanagers helpen de klanten om tot een zo juist mogelijke keuze te komen. Zij weten wat de klanten willen, en op welke manier de schoonmaak in het pand het beste ingevuld kan worden. Bij Van Tongeren Schoonmaak kunnen klanten rekenen op een persoonlijk en eerlijk advies, waar uiteindelijk beide partijen van profiteren. Van Tongeren Schoonmaak heeft naast het reguliere schoonmaakwerk expertise in o.a. specialistisch vloeronderhoud, hogedruk- en gevelreiniging en glasbewassing.

Haar klantenbestand is divers. Scholen, kantoren, winkels, showrooms, sporthallen en overige gemeenschappelijke ruimtes.

Werken bij van Tongeren Schoonmaak

Van Tongeren is kleinschalig. Dat houdt in dat je als medewerk(st)er in de praktijk direct contact hebt met je leidinggevende. Bij Van Tongeren is schoonmaken een passie. Van Tongeren staat voor vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit.