Facilitair

De facilitaire sector biedt volop mogelijkheden voor jong en oud. Er zijn mogelijkheden voor jou als: schoonmaakmedewerker, cateringmedewerker of als receptioniste. Bekijk onze vacatures, solliciteer direct of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij representatief, vind je afwisselend werk interessant en zoek jij een baan die goed te combineren valt met studie of een gezin? Dan ben jij geschikt om te werken in facilitair. Zo kun je via SelectiePunt aan de slag als schoonmaakmedewerker, cateringmedewerker of facilitair medewerker.

Meer weten over werken in deze sector?

Bezoek dan eens de website van de Nationale Beroepengids. Hier staat alles over de sector zelf, de beroepen in deze sector en werk/opleiding.

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een leuke functie in facilitair bij jou in de buurt? SelectiePunt helpt jou graag bij het zoeken naar een bijbaan, studentenbaan, parttime of fulltime baan in de facilitaire sector! Hieronder vind je onze actuele vacatures.

 

Op zoek naar een nieuwe baan in facilitair?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de facilitaire dienstverlening? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

De voordelen van werken in facilitair

  • Geschikte banen voor elk onderwijsniveau.
  • Mogelijkheden bij kleine tot grote bedrijven door heel Nederland.
  • Grote verscheidenheid en variatie in werk zorgen voor een dynamische baan in deze sector.
  • Flexibele banen die goed te combineren zijn met een gezin of studie.
  • Zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Vacatures in Facilitair