Logistiek

In de Nederlandse economie is logistiek een belangrijke sector die volop werk biedt voor jong en oud. Er zijn er volop mogelijkheden voor jou als: bezorger of logistiek medewerker. Bekijk onze vacatures, solliciteer direct of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij gestructureerd, vind je transport & logistiek interessant en kun jij nooit stilzitten? Dan ben jij geschikt om te werken in deze sector. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de logistiek. Zo kun je via SelectiePunt aan de slag als koerier of logistiek medewerker.

Meer weten over werken in deze sector?

Bezoek dan eens de website van de Nationale Beroepengids. Hier staat alles over de sector zelf, de beroepen in deze sector en werk/opleiding.

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een leuke functie bij jou in de buurt? SelectiePunt helpt jou graag bij het zoeken naar een bijbaan, studentenbaan, parttime of fulltime baan in de logistieke sector!  Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Op zoek naar een nieuwe baan in de logistiek?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de Logistiek? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures of neem contact op. Wij helpen je graag verder.

De voordelen van werken in logistiek

  • Geschikte banen voor elk onderwijsniveau.
  • Mogelijkheden bij diverse kleine en grote bedrijven binnen Nederland.
  • Grote verscheidenheid en variatie in werkzaamheden zorgen voor dynamische banen in deze branche.
  • Flexibele banen die goed te combineren zijn met gezin, studie of andere baan.
  • Verschillende baanmogelijkheden als bijbaan, parttime en fulltime.

Vacatures in Logistiek