Vakantieparken Schoonmaak

SelectiePunt Vakantieparken Schoonmaak biedt jou de ideale bijbaan, studentenbaan, of vakantiebaan. Top verdienen en werken in een heerlijke omgeving, wat wil je nog meer! Je zorgt met jouw belangrijke werk voor een schone en frisse start van de vakantie van de parkgasten. Het is belangrijk dat je flink kunt doorwerken, de gasten staan immers te trappelen om op tijd hun schone vakantie verblijf in te kunnen! Bekijk onze vacatures, solliciteer direct of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SelectiePunt is de landelijk specialist Vakantieparken Schoonmaak. Met een uitgekiend concept regelen we met en voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers alles op het gebied van werving, planning, vervoer en begeleiding van schoonmaak op vakantieparken. Er zijn veel mogelijkheden door geheel Nederland, bijna het hele jaar door. De grootste drukte is er uiteraard in het hoogseizoen van juni tot september. Op de mooiste plekjes van Nederland kun je dan aan de slag. Het is flink doorwerken, maar ook prima verdienen! Over het algemeen werk je 2 parttime dagen per week, op maandag en vrijdag van ongeveer 10.00 uur tot 15.00 uur. Je verdient al snel 11 euro netto per uur. Met een korte werkweek verdien je toch flink! En als je toch liever meer dagen en uren wilt werken, combineren we jouw Vakantieparken Schoonmaak baan gewoon met een andere baan in jouw omgeving. Doen we graag voor je!

Veel parken liggen midden in de natuur en zijn wat lastiger te bereiken. Geen nood: als je geen eigen vervoer hebt is in de meeste gevallen het vervoer geregeld. En als het park wat verder van jouw woonplaats ligt krijg je in veel gevallen een flink deel van de reistijd vergoed. Dat is nog eens prima geregeld!

Aanmelden en inschrijven voor SelectiePunt Vakantieparken Schoonmaak kan gedurende het hele jaar. Maar, zorg dat je er snel bij bent, want vanaf februari worden de meeste zomerplanningen al gemaakt.

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een leuke functie in Vakantieparken Schoonmaak bij jou in de buurt? SelectiePunt helpt jou graag bij het zoeken naar een bijbaan, studentenbaan, parttime of fulltime baan in Vakantieparken Schoonmaak! Hieronder vind je onze actuele vacatures.

 

Op zoek naar een nieuwe baan in Vakantieparken Schoonmaak?

Op zoek naar een nieuwe baan in vakantieparken schoonmaak? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in vakantieparken schoonmaak? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

De voordelen van werken in vakantieparken schoonmaak

  • Hoog netto uurloon, ook voor jongeren.
  • Korte werkweek maar prima verdienen: zo kun je zelf ook van de zomer genieten!
  • Werken in een prachtige omgeving, vaak midden in de natuur.
  • Vervoer in veel gevallen geregeld en gratis.
  • Reistijd afhankelijk van woonplaats extra vergoed.
  • Vakantieparken Schoonmaak door heel Nederland.

Vacatures in Vakantieparken Schoonmaak