De Corona Crisis

25-03-2020

De Corona crisis is zeer heftig, in bijna alle landen en zeker in Nederland. De gevolgen voor de gezondheid van veel landgenoten is enorm. De economische gevolgen voor veel bedrijven en werknemers ook.

SelectiePunt is actief in  twee zogenaamde vitale beroepsgroepen, namelijk (food) bezorging en facilitaire dienstverlening (vooral schoonmaak).
Bij sommige van de opdrachtgevers waar jullie werken, is het vanwege kantoor- school- of andere sluitingen erg rustig en zitten medewerkers thuis. In dit soort gevallen worden onze uitzend collega's op die locaties helaas tijdelijk niet gevraagd en ingezet.
Bij andere opdrachtgevers of locaties, zoals ziekenhuizen en bedrijven of instellingen die redelijk normaal doordraaien, is er  juist meer werk voor onze uitzend collega's. Dat geldt ook voor de (food) bezorging.

Onze recruiters zijn dagelijks druk in touw, vanaf kantoor Duiven of thuis, om alles in goede banen te leiden. Zij doen voor jullie hun uiterste best om het beste en meest belangrijke werk voor jullie op te sporen, aan te bieden en zoveel mogelijk mensen blijvend van werk te kunnen voorzien.
De uitzend collega's die vanwege de crisis helaas toch ongewenst zonder werk zitten hebben wij precies in beeld. We doen ons best hen zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen.

Voor vragen, van welke aard dan ook, aarzel niet met de SelectiePunt recruiters of backoffice medewerkers contact op te nemen. Zij staan voor jullie klaar.

Volg alsjeblieft, ook tijdens het werk, de inmiddels bekende richtlijnen van het RIVM op en blijf vooral gezond!

Leo Rijk

Algemeen Directeur SelectiePunt

© Copyright 2021 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation