Diensten

Toonaangevend landelijk uitzendspecialist in facilitair en logistiek

De economie groeit in een ongekend tempo. Hét moment voor expansie voor bedrijven! De orders stromen binnen. Maar de medewerkers om al uw werk uit te voeren zijn lastig te vinden. Vooral in mens-intensieve sectoren als de  facilitaire dienstverlening en logistiek remt deze krappe arbeidsmarkt uw groei.

Uw uitdaging: continuïteit in uw bezetting

Dé cruciale uitdaging voor ondernemers in de facilitaire dienstverlening en logistiek? Met een groeiende orderportefeuille in een krimpende arbeidsmarkt continuïteit in hun bezetting te krijgen én te houden. SelectiePunt is hierin uw ervaren partner op basis van gespecialiseerde recruitment, speciaal voor facilitaire dienstverlening en logistiek. Van plan tot praktijk. Van eerste aanzet tot actie!

Focus op facilitaire dienstverlening en logistiek

SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren: facilitaire dienstverlening en logistiek. Bij facilitaire dienstverlening zoeken én vinden wij eersteklas medewerkers voor schoonmaakwerk bij de mooiste en grootste bedrijven in Nederland. Evenals ervaren en gemotiveerde krachten voor Catering en ondersteunende functies. Bij logistiek rijden onze chauffeurs zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij uw blije klanten af te leveren en staan onze logistieke krachten borg voor een optimaal logistiek proces.

De meeste flex medewerkers…

Door onze uitgekiende internetstrategie vinden én binden wij in een krappe arbeidsmarkt toch de meeste flex medewerkers. Parttimers, fulltimers, generiek en specialistisch. Samen met u bereiken we de meest ideale balans tussen vast en flex. En stellen deze in goed overleg continu bij.

De beste flex medewerkers…

Door onze persoonlijke begeleiding vinden we niet alleen de meeste flex medewerkers voor u, maar gaat het ook om de béste flex medewerkers.

Hét verschil bij SelectiePunt: waardering en begeleiding

Naast uitdagend werk en een goed loon zoeken de flex medewerkers die bij u aan de slag gaan ook waardering en begeleiding. En dát is waar SelectiePunt precies het verschil maakt. We kennen onze medewerkers écht, luisteren naar hen en zijn er ook als het eens tegenzit. Dit verhoogt de betrokkenheid en inzet binnen uw bedrijf en dus meer continuïteit in uw bezetting.

Van flex naar vast? U bepaalt!

Flex werken is eveneens een ideale “Temp to Perm” oplossing. Veel van onze uitzendkrachten komen uiteindelijk graag in aanmerking voor een vast dienstverband. Via onze uitzendformule kunt u hen eerst leren kennen. Op die manier kunt u na een vastgestelde periode de bij u uitblinkende krachten eenvoudig overhevelen van uw flexibele schil naar uw vaste kern.

SelectiePunt maakt vijf keer het verschil

  • Gespecialiseerde accountmanagers en recruiters met diepgaande kennis van zowel facilitaire dienstverlening als logistiek.
  • Dedicated Team Recruitment, ook voor de directe invulling van spoedaanvragen.
  • Landelijke dekking en werking.
  • Zowel inzetbaar voor poulevorming en lange termijn personeelsplanning alsook het op dagelijkse basis oplossen van uw bezettingsprobleem.
  • No-nonsense, snel en goed: daar draait het om in uw branche.

Volledig gecertificeerd

Onze backoffice is lid van de brancheverenigingen  ABU en NBBU en gecertificeerd volgens NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid. Hiervoor vindt een periodieke screening plaats, een waarborg voor de juiste afdrachten, sociale lasten, loonbelasting, liquiditeit en solvabiliteit.

Interesse?

Ontdek deze website of bel voor algemene informatie via 085 2020199 met onze backoffice en vraag naar één van onze gespecialiseerde medewerkers. Ook kunt u hen mailen via info@selectiepunt.nl. Wilt u direct een aanvraag plaatsen? Bel dan nú met het Team Recruitment via 085 2020195.