Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op elke webpagina van deze website. Door de webpagina’s te gebruiken stemt de gebruiker in met deze disclaimer.

SelectiePunt heeft deze website met grote zorg samengesteld.  Desondanks kunnen zich onvolkomenheden voordoen. SelectiePunt is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op deze website. Aan gegevens op deze webpagina’s kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag zonder toestemming van Industrievacatures.nl worden gebruikt.

Wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Teksten die aangeleverd worden door derden mogen zonder enige kennisgeving worden gewijzigd.

SelectiePunt kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, direct  dan wel indirect, die de bezoeker/gebruiker van de internetsite lijdt als gevolg van gebruik van informatie.

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Facilitair
Studenten
Techniek en Industrie
Office Support en Finance
Logistiek
Logistiek
© Copyright 2021 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation