Jun Sen Speets BV

Marc Speets, directeur-eigenaar Jun Sen Speets BV:

“SelectiePunt begrijpt precies welke logistieke professionals wij nodig hebben”

Marc Speets van Jun Sen Speets BV, gevestigd in Amsterdam: “Mijn core business is het met eigen koelwagens vervoeren van etenswaren in opdracht van derden.” Marc Speets is als directeur-eigenaar de enige werknemer en betrekt de chauffeurs voor zijn koelwagens exclusief via SelectiePunt: “Ik ben heel blij met SelectiePunt omdat ze mij heel veel werk uit handen nemen. Van HR tot en met wet- en regelgeving en administratie. Dat hele pakket hebben ze naar tevredenheid van mij overgenomen. Ik zou niet zonder hen kunnen.”

De opdrachtgevers van Jun Sen Speets zijn breed, legt Marc Speets uit: ”Van fabrikanten en winkelorganisaties tot en met particuliere organisaties. Wij zijn hoofdzakelijk in Nederland actief, maar rijden op verzoek ook incidenteel op het buitenland. Bijzonder is dat we dit doen met eigen koelwagens, compleet ingericht op het op hoog niveau vervoeren van etenswaren in de meest brede zin van het woord. Waar ons bedrijf het verschil mee maakt? Jun Sen Speets is extreem serviceminded en flexibel.”

Continuïteit en stabiliteit in aangeleverde chauffeurs

Marc Speets schakelt SelectiePunt ruim een jaar exclusief in om goede en ervaren chauffeurs voor zijn koelwagens te krijgen: ”Denk daarbij per dag aan 3 tot 5 chauffeurs van SelectiePunt die voor mij rijden. Zij zijn geselecteerd op het kunnen rijden met een koelwagen. Ze weten precies wat ze doen moeten, welke routes zij moeten rijden en waar zij moeten zijn. Daarbij is het erg fijn dat SelectiePunt in staat is deze selecte groep chauffeurs steeds weer opnieuw aan mij ter beschikking te stellen. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik vaste opdrachtgevers en vaste routes heb. Het gaat er bij mij dus niet zozeer om dat ik snel wil kunnen plussen en minnen in mijn flexwerkers. Maar goed, mocht dat ooit door een omstandigheid aan de orde zijn, dan weet ik dat SelectiePunt een partner is die ook met dat aspect heel flexibel omgaat.” Marc Speets regelt veel per e-mail met SelectiePunt: ”Wel zo handig, maar als er eens iets is, dan kan ik direct terecht bij een vaste contactpersoon.”

Ook accent op representatieve insteek

”Ik weet dus elke dag opnieuw op welke kwaliteit ik kan vertrouwen. Niet alleen chauffeurtechnisch, maar ook als het aankomt om representativiteit. Kijk, deze chauffeurs rijden weliswaar voor mij, maar presenteren zich bij de klant waar zij afleveren als werknemer van het bedrijf waarvoor ik de vervoersopdracht uitvoer. Zij zitten dus steeds achter het stuur met een andere pet op. Ik heb daarom behoefte aan representatieve chauffeurs die zich als ambassadeur opstellen uit hoofde van mijn opdrachtgevers. Die insteek weet SelectiePunt op een continu hoog niveau waar te maken. Ik heb er belang bij chauffeurs te krijgen via SelectiePunt die begrijpen voor wie zij rijden. Dat belang heeft SelectiePunt scherp op haar netvlies staan. Daarom is het zo prettig dat zij ons vaste krachten leveren.” Overigens rijdt Marc Speets ook zelf nog: ”Ik vind het heerlijk om voor de klanten te mogen rijden en daar de vertegenwoordiger voor te mogen zijn. Ten tweede, door zelf te blijven rijden blijf je exact bij met wat er allemaal in het veld gebeurt.”

Geen administratieve rompslomp

De chauffeurs die Jun Sen Speets via SelectiePunt geleverd krijgt, bezorgen Marc Speets een minimale administratieve last: ”Zij staan bij SelectiePunt op uurbasis geregistreerd en ik hoef hen niet op mijn loonlijst te zetten. De betalingen, de fiscale afdrachten, al die rompslomp wordt mij compleet uit handen genomen. Ik kan mij volledig op mijn core business richten. Ook dat voordeel is één van de redenen waarom ik met SelectiePunt in zee ben gegaan.” Tot slot is Marc Speets een voorstander van de Drivers Academy van SelectiePunt: ”Het is zo dat ik zelf de chauffeurs opleid, maar ik onderschrijf wat de Drivers Academy doet. En dat is chauffeurs leren veilig, defensief en brandstofbesparend te rijden.”

Werken bij Jun Sen Speets BV

Met eigen koelwagens vervoeren van etenswaren in opdracht van derden
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation