Bekijk de vacatures van Nederrijn Schoonmaak

Nederrijn Schoonmaak

Al ruim veertig jaar zorgen de medewerkers van Nederrijn Schoonmaak voor bijzonder schone locaties. Dichtbij, betrouwbaar en opvallend in beweging: dat is Nederrijn Schoonmaak!

Werken bij Nederrijn Schoonmaak

Wij zijn trots op ons vak. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de schoonmaak bij onze klanten eigenlijk nooit een onderwerp van gesprek is. Nederrijn Schoonmaak is vooral werkzaam in de volgende branches: onderwijs, kantoren, zorg en vrije tijd.

Het uitgangspunt voor onze schoonmaakmedewerkers is daarbij: kijken, denken, doen. Dat betekent inspelen op hoe de gebruiker naar de ruimte kijkt. Welke schoonmaakhandelingen zijn nodig om onze opdrachtgevers een juiste schoonmaakbeleving te geven?

Nederrijn Schoonmaak staat voor de mensen! Het is belangrijk dat schoonmaakmedewerkers zich bij Nederrijn thuis voelen en trots zijn op zichzelf en op hun werkzaamheden. Een goede werksfeer is belangrijk voor de kwaliteit van het werk. Nederrijn investeert in een prettige werkomgeving en zorgt voor de juiste werkuitrusting. Ons beeldmerk is de pinguïn. Pinguïns zijn sociaal, intelligent en communicatief vaardig. Ze zijn trouw en zorgzaam, motiveren elkaar en werken met elkaar samen. Op deze wijze is onze organisatie ook ingericht.

Reviews over Nederrijn Schoonmaak

“Ik werk nu 8 jaar voor Nederrijn en doe dit met veel plezier. Ik merk dat ze mij in mijn waarde laten. Als er wat op privé gebied is kan ik altijd terecht bij mijn rayonleidster. Ook denken ze met mij mee, bijvoorbeeld toen ik verhuisd ben en te maken kreeg met flinke reistijden. Het voelt als een stuk waardering dat ze dit doen. Die persoonlijke aanpak en betrokkenheid maakt Nederrijn zo bijzonder.”
 
Siliya Timisela , schoonmaakmedewerker bij Nederrijn Schoonmaak
 

Werken bij Nederrijn Schoonmaak

  • Divers aanbod van werkomgevingen; zoals scholen, kantoren, theaters
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.
  • Werken bij een bedrijf waar een persoonlijke aanpak en betrokkenheid belangrijk zijn.
  • Goed te combineren met gezin of studie.
  • Werken in een omgeving die uit gaat van gelijkwaardigheid en wederzijds respect

Vacatures van Nederrijn Schoonmaak

Schoonmaak Medewerker Eerbeek

Eerbeek (Oost-Nederland)
19-01-2021
Nederrijn Schoonmaak
VMBO

Voor een kantoor in Eerbeek zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker.

Je werkt van maandag t/m vrijdag. Je werkt van 17.00 uur tot 18.45 uur.
De werkzaamheden zijn onder andere het schoonmaken van de kantoorruimtes, het reinigen van de vloeren, de sanitaire voorzieningen.

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct. Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je ons bellen op telefoonnummer 0316-745670 of stuur een email naar recruitment@selectiepuntl.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaak Medewerker Nijmegen

Nijmegen (Oost-Nederland)
01-05-2020
Nederrijn Schoonmaak
VMBO

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker en woon jij in Nijmegen of omstreken? Houd jij van orde, netheid en kunnen we op je rekenen? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Nijmegen. Je werkt maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 08.45 uur.

Als schoonmaak medewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van o.a kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2021 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation