Bekijk de vacatures van Nederrijn Schoonmaak

Nederrijn Schoonmaak

Al ruim veertig jaar zorgen de medewerkers van Nederrijn Schoonmaak voor bijzonder schone locaties. Dichtbij, betrouwbaar en opvallend in beweging: dat is Nederrijn Schoonmaak!

Werken bij Nederrijn Schoonmaak

Wij zijn trots op ons vak. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de schoonmaak bij onze klanten eigenlijk nooit een onderwerp van gesprek is. Nederrijn Schoonmaak is vooral werkzaam in de volgende branches: onderwijs, kantoren, zorg en vrije tijd.

Het uitgangspunt voor onze schoonmaakmedewerkers is daarbij: kijken, denken, doen. Dat betekent inspelen op hoe de gebruiker naar de ruimte kijkt. Welke schoonmaakhandelingen zijn nodig om onze opdrachtgevers een juiste schoonmaakbeleving te geven?

Nederrijn Schoonmaak staat voor de mensen! Het is belangrijk dat schoonmaakmedewerkers zich bij Nederrijn thuis voelen en trots zijn op zichzelf en op hun werkzaamheden. Een goede werksfeer is belangrijk voor de kwaliteit van het werk. Nederrijn investeert in een prettige werkomgeving en zorgt voor de juiste werkuitrusting. Ons beeldmerk is de pinguïn. Pinguïns zijn sociaal, intelligent en communicatief vaardig. Ze zijn trouw en zorgzaam, motiveren elkaar en werken met elkaar samen. Op deze wijze is onze organisatie ook ingericht.

Reviews over Nederrijn Schoonmaak

“Ik werk nu 8 jaar voor Nederrijn en doe dit met veel plezier. Ik merk dat ze mij in mijn waarde laten. Als er wat op privé gebied is kan ik altijd terecht bij mijn rayonleidster. Ook denken ze met mij mee, bijvoorbeeld toen ik verhuisd ben en te maken kreeg met flinke reistijden. Het voelt als een stuk waardering dat ze dit doen. Die persoonlijke aanpak en betrokkenheid maakt Nederrijn zo bijzonder.”
 
Siliya Timisela , schoonmaakmedewerker bij Nederrijn Schoonmaak
 

Werken bij Nederrijn Schoonmaak

  • Divers aanbod van werkomgevingen; zoals scholen, kantoren, theaters
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.
  • Werken bij een bedrijf waar een persoonlijke aanpak en betrokkenheid belangrijk zijn.
  • Goed te combineren met gezin of studie.
  • Werken in een omgeving die uit gaat van gelijkwaardigheid en wederzijds respect

Vacatures van Nederrijn Schoonmaak

Schoonmaak Medewerker Rosmalen

Rosmalen (Zuid-Nederland)
17-02-2020
Nederrijn Schoonmaak
VMBO

Voor een school in Rosmalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor in de schoonmaak. Je werkt maandag t/m vrijdag van 17.15 tot 20.00 uur.

Als schoonmaak medewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onder andere lokalen, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker en woon jij in Rosmalen of omstreken? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je bouwen? Dan is dit een baan voor jou!

Solliciteer direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaak Medewerker Den Bosch

Den Bosch (Zuid-Nederland)
17-02-2020
Nederrijn Schoonmaak
VMBO

Woon jij in Den Bosch en zoek jij een parttime baan in de schoonmaakbranche? Werk je nauwkeurig, secuur en kunnen we op je rekenen? Dan is dit een baan voor jou!

Voor een kantoor in Den Bosch zoeken wij een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Den Bosch. Je werkt maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 19.30 uur.

Als schoonmaak medewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere het afnemen van het meubilair en het reinigen van de vloeren.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation