Privacy

SelectiePunt hecht veel waarde aan de privacy van de bezoekers van de website www.selectiepunt.nl. Om de website voor u zo optimaal mogelijk te laten werken zijn wij genoodzaakt om een aantal gegevens van u op te slaan. Hieronder treft u onze privacyverklaring.

Uitleg privacyverklaring

SelectiePunt, gevestigd aan Mercurion 26 6903 PZ te Zevenaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Hieronder vind je onze contactgegevens:

Wij zijn gevestigd op de Mercurion 26, 6903 PZ   Zevenaar.

Binnen SelectiePunt is de Leo Rijk verantwoordelijk voor de gegevensbescherming. Heb je vragen over de privacyverklaring? Neem dan  contact op met Leo via e-mail: leorijk@selectiepunt.nl of telefonisch: 085-2020199.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

SelectiePunt verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze diensten. De gegevens worden gebruikt om jou beter van dienst te zijn. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Waarom gebruiken wij bovenstaande gegevens

Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor de inschrijving en het contract.

Onderstaande gegevens worden verzameld via Google Analytics.

  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

SelectiePunt bewaart  persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is.

Delen van persoonsgegevens met derden

SelectiePunt verkoopt  gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is  om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Maar ook bedrijven die gegevens verwerken in onze opdracht houden rekening met jouw privacy.

Welke cookies of vergelijkbare technieken gebruiken wij?

SelectiePunt gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. SelectiePunt gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden.

Hoe kan jij jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om een eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of  hier bezwaar te maken. Wil je gebruik maken van het recht op bezwaar stuur dan een specifiek verzoek naar leorijk@selectiepunt.nl. Wij vragen je een kopie van jouw identiteitsbewijs mee te sturen. SelectiePunt zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren. SelectiePunt  wijst je er tevens op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe beveiligen wij jouw persoonsgegevens?

SelectiePunt neemt de bescherming van  gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat  gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar onze disclaimer?

Op dezelfde wijze willen wij u informeren over onze disclaimer.