Schoonmaak vacatures Noord-Holland

Ben jij op zoek naar schoonmaak vacatures in Noord-Holland? Bij SelectiePunt helpen we je graag met het vinden van dé perfecte baan voor jou. Bekijk al onze vacatures op onze vacature pagina en wie weet staat jouw nieuwe baan hier wel tussen. Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Laat het ons dan weten!

Kom in contact

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker in Noord-Holland? Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale vacature voor jou.

Neem contact op

Schoonmaken via SelectiePunt

SelectiePunt is hét uitzendbureau voor schoonmaak medewerkers. De mooiste en grootste bedrijven uit heel Nederland melden zich bij ons aan op zoek naar goede schoonmaak medewerkers. Als je je als schoonmaker of schoonmaakster bij ons aanmeld dan zorgen wij dat je aan de slag kan gaan. Je werkt bij één van onze opdrachtgevers, maar doet dat via ons. Dat betekent dat wij je zekerheid en support kunnen bieden. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van werk. Wij matchen je met de juiste werkgever die bij jou past.

Van flex naar vast

Wil je liever in dienst bij het bedrijf zelf? In sommige gevallen kan dat ook. Vaak kiezen we ervoor om je te laten als flexwerker en indien het klikt tussen jou en de opdrachtgever zullen we dan de mogelijkheden bekijken om je in dienst te laten treden bij de werkgever. Bij SelectiePunt zijn we erg flexibel en altijd gericht op zoveel mogelijk waarde leveren aan jou als kandidaat en de opdrachtgever.

Schoonmaakwerk dat bij je past

Wij vinden het erg belangrijk dat jij werk doet dat bij je past. Staat er momenteel geen vacature op onze website die past bij jouw wensen? Neem dan eens contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring als uitzendbureau in de schoonmaak branche hebben we hier veel connecties en helpen we je graag om de ideale baan te vinden.

© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation