Schoonmaak vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker? Bekijk dan hier al onze schoonmaak vacatures en solliciteer direct als je geinteresseerd bent. Staat er geen vacature tussen bij jou in de buurt? Neem eens contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan.


Neem contact op

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag om de perfecte vacature te vinden.

Kom in contact

Schoonmaak uitzendbureau

Selectiepunt is hét uitzendbureau in de schoonmaak branche. De mooiste en grootste bedrijven door heel Nederland melden zich bij ons omdat zij op zoek zijn naar schoonmaak medewerkers zoals jij. Wij zorgen ervoor dat we jou aan de best passende vacature koppelen zodat jij binnen no-time aan de slag kan als schoonmaker of schoonmaakster. We bieden je zekerheid en support, dus als de match tussen jou en de werkgever om de een of andere reden toch niet goed is, dan zoeken we samen met jou naar een passende oplossing.

Een vacature die bij jou past

Ons aanbod aan schoonmaak vacatures verandert snel, dus ben je op zoek naar schoonmaakwerk maar zie je nog niet die ene perfecte vacature op onze website staan? Neem dan eens contact met ons op. Wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die past bij jouw wensen dan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte. Wij hebben passie voor ons vak en helpen je graag bij het vinden van de perfecte nieuwe uitdaging.

© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation