Uitzenden met SelectiePunt: snel inspelen op uw flexibele schil, speciaal voor facilitair dienstverleners en de logistieke sector

Uitzendbureau voor facilitair & logistiek

Waarom een uitzendbureau inschakelen?

U heeft een vacature open staan en bent op zoek naar een nieuwe medewerker. Dan heeft u een aantal mogelijkheden. Allereerst kunt u natuurlijk zelf op zoek gaan naar de ideale kandidaat, maar dat is niet altijd even makkelijk en vraagt veel tijd en energie van u. Een tweede optie is om een uitzendbureau in te schakelen. Als uitzendbureau zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd bezig bent met het vinden van een nieuwe medewerker en streven we ernaar om de juiste match zo snel mogelijk te maken. Door onze jarenlange ervaring als uitzendbureau hebben we een grote lijst van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Naast het feit dat we uw vacature dus snel kunnen vervullen biedt dit nog een belangrijk voordeel: als werkgever kunt u putten uit een flexibel personeelsbestand van ervaren uitzendkrachten die wij al hebben geselecteerd. Daardoor kunt u gemakkelijk inspelen op veranderingen in uw markt en kunt u bezig zijn met wat er voor u toe doet.

Over SelectiePunt

SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren: facilitaire dienstverlening en logistiek. Bij facilitaire dienstverlening zoeken én vinden wij eersteklas medewerkers voor schoonmaakwerk bij de mooiste en grootste bedrijven in Nederland. Evenals ervaren en gemotiveerde krachten voor Catering en ondersteunende functies. Bij logistiek rijden onze chauffeurs zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij uw blije klanten af te leveren en staan onze logistieke krachten borg voor een optimaal logistiek proces.

Hét uitzendbureau voor de schoonmaak branche

SelectiePunt is hét uitzendbureau voor de schoonmaak branche. Bent u op zoek naar een schoonmaak medewerker? Wij hebben over de afgelopen jaren een grote lijst opgebouwd van schoonmaak medewerkers door heel Nederland. Wij hebben het hele sollicitatie traject al met ze doorlopen en vaak hebben ze al jaren ervaring in de schoonmaak. Doordat wij onze kandidaten al langere periode kennen weten we wat hun sterke en zwakke punten zijn en kunnen we de perfecte match binnen no-time maken. We weten waar u naar op zoek bent en weten wie voor u de meest geschikte kandidaat is. U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het CAO uurloon. Verzuim vanwege ziekte of om wat voor reden dan ook, is inclusief.

Bent u op zoek naar een schoonmaak medewerker? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat!

Neem contact op

Wat zijn de voordelen voor u van Uitzenden met SelectiePunt?

Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden starten, zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat u van hen verwacht.

Geïnteresseerd in uitzenden?

Maak nu vrijblijvend een afspraak met één van de collega’s van SelectiePunt om de mogelijkheden van uitzenden in (food) bezorging te bespreken.

Contact opnemen

© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation