Uitzenden met SelectiePunt: snel inspelen op uw flexibele schil, speciaal voor facilitair dienstverleners en de logistieke sector

Uitzenden

Wat is Uitzenden?

Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt, is het van belang om te kunnen putten uit een flexibel personeelsbestand. Met ervaren uitzendkrachten bereikt u die ideale situatie in no-time. Uitzenden is het werven, selecteren en plaatsen van tijdelijke werknemers.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met Uitzenden?

SelectiePunt speelt daarbij een onderscheidende rol door snel en goed tijdelijk personeel te leveren. U hoeft zelf geen tijd en kosten te steken in het zoeken naar geschikte nieuwe collega’s. Dankzij ons vergaande specialisme in facilitaire dienstverlening en logistiek weten wij waar wij gericht voor u de beste en meest ervaren kandidaten kunnen vinden én aan u binden. U heeft wel een gezagsverhouding met uw uitzendkrachten, maar geen juridisch werkgeverschap. U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het CAO uurloon. Verzuim vanwege ziekte of om wat voor reden dan ook, is inclusief.

Wat zijn de voordelen voor u van Uitzenden met SelectiePunt?

Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden starten, zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat u van hen verwacht.

© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation