Waarom SelectiePunt

Uitzendbureaus genoeg…

Maar alléén SelectiePunt biedt jou werkcontinuïteit en 100% support en waardering.

Zoek jij flexwerk? Dan duizelt het je op internet van de vacatures en recruiters. Uitzendbureaus genoeg! Je kunt eindeloos scrollen. Toch ben je kritisch. Want je weet wat je kunt. Je wilt geen nummer zijn. Dus zoek je naast veel, goed en leuk werk ook support en waardering. Daarom gun jij jouw 100% werkinzet alleen aan een betrokken uitzendbureau en haar opdrachtgevers. SelectiePunt dus!

Focus op facilitair en logistiek

SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren: facilitair en logistiek. Bij facilitair zoeken wij eersteklas medewerkers voor schoonmaakwerk bij de mooiste en grootste bedrijven in Nederland én voor Cateringwerk. Bij logistiek rijd je zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij blije klanten af te leveren, of sta je borg voor een optimaal logistiek proces. Allebei mooi werk waarmee jij onze klanten zichtbaar happy maakt.

Onze specialisaties houden jóu het hele jaar aan het werk!

Onze specialisaties zijn in jóuw voordeel. Want door onze uitstekende connecties in de facilitaire dienstverlening en logistieke sector bieden wij jou een bijna continue stroom aan werk. Zowel parttime, maar ook met de aantrekkelijke mogelijkheid om bijvoorbeeld via stapelbanen fulltime of zelfs méér dan fulltime het hele jaar rond te kunnen werken!

Ben je liever op zoek naar een vaste baan? 

Veel van onze uitzendkrachten vinden via onze flexbanen een vaste baan; soms door zelf door te solliciteren, soms aansluitend bij één van onze opdrachtgevers. Niet alleen wij, maar namelijk ook onze opdrachtgevers leren jouw kwaliteiten snel kennen!

Ook belangrijk: waardering en begeleiding

Naast uitdagend werk en een goed loon zoek jij ook waardering en begeleiding. En dát is waar SelectiePunt precies het verschil maakt. We kennen je écht, luisteren naar je en zijn er ook voor je als het eens tegenzit. 

Je blijft ook belangrijk als je even niet werkt…

Okay, jij kiest bewust voor flexwerk, maar ook in de periode dat je even niet werkt zijn we er voor je. Daarmee maken we het verschil in de branche. We zoeken regelmatig contact, kijken permanent voor je uit naar flexwerk en houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Het opbouwen van die relatie betekent voor jou dat je niet steeds met andere uitzendbureaus in zee hoeft te gaan. Dit geeft jou rust en overzicht.

Benieuwd? Zin om voor SelectiePunt te werken?

Op deze site zie je helder en overzichtelijk al het flexwerk dat wij je bieden in zowel facilitaire dienstverlening als de logistieke sector. Reageer gerust al iets je aanspreekt. Dan merk je direct dat we écht waarmaken wat we hier beloven!

Ontdek wat SelectiePunt jou kan bieden!

Ontdek wat SelectiePunt jou kan bieden! Bel met het Team Recruitment voor jouw ideale baan: 085 2020195 of zoek het beste werk bij jou in de buurt!

Actuele vacatures

© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation