Bekijk de vacatures van DSO

DSO

Betrouwbaar, Respectvol, Authentiek, Persoonlijk & Kleinschalig, Zorgzaam en Ondernemend. Dat zijn de kernwaarden waar DSO voor 100% achter staat.

Werken bij DSO Cleaning Services

Betrouwbaar, Respectvol, Authentiek, Persoonlijk & Kleinschalig, Zorgzaam en Ondernemend. Dat zijn de kernwaarden waar DSO voor 100% achter staat. Het contact tussen medewerker, schoonmaker of gast in een werkomgeving gaat uit van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Ook zo’n typische DSO waarde.

Met opdrachtgevers wordt zoveel geprobeerd om verschillende taken te combineren. Zo wordt je werk bij DSO afwisselend en duurzaam. Het aanbieden van gerichte opleidingen om zo medewerkers de kans te bieden zich door te ontwikkelen is daarnaast erg belangrijk.

Kortom, DSO doet er alles aan om jou goed in je vel te laten zitten. Dat is goed voor jou en goed voor DSO: gelukkige medewerkers zijn betere medewerkers tenslotte.

Reviews over DSO Cleaning Services

“ Ik werk 6 uur per dag via SelectiePunt bij DSO op een locatie in Amsterdam. En heb het erg naar mijn zin. Ik werk prettig samen met een collega die in vaste dienst is, we krijgen veel vrijheid om het werk samen in te delen. Zou nog graag ongeveer 2 uur per dag meer willen werken; DSO en SelectiePunt gaan dit nu voor mij regelen”.

  • Kenneth Braafhart, Schoonmaak medewerker DSO Cleaning Services.

Werken bij DSO

  • Werken bij een specialist in kantoorschoonmaak.
  • Werken in een omgeving die uit gaat van gelijkwaardigheid en wederzijds respect.
  • Veel afwisseling door combinatie van verschillende taken.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van DSO

Schoonmaak Medewerker Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam-Zuidoost (Randstad)
23-09-2019
DSO
VMBO

Ben jij woonachtig in Amsterdam of omstreken en zoek jij een baan als schoonmaakmedewerker? Ben je betrouwbaar en kom je je afspraken na? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor een kantoor in Amsterdam-Zuidoost. Je werkt maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 20.00 uur.

De werkzaamheden bestaan o.a uit het schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij diegene die wij zoeken? Solliciteer direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaak Medewerker Amsterdam

Amsterdam (Randstad)
23-09-2019
DSO
VMBO

Woon je in Amsterdam of omgeving en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche? Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor diverse nabijgelegen kantoorpanden in Amsterdam.

Heb je oog voor detail en is half werk aan jou niet besteed? Dan is dit een baan voor jou!
Je werkt van maandag t/m vrijdag op diverse tijden, dit zal over het algemeen tussen de 16 en 18 uur per week zijn.

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct of bel ons op: 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl.

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation