Bekijk de vacatures van Eurest Services

Eurest Services

 

Onderdeel van de Compass Group, wereldwijd marktleider op het gebied van food service en support services met meer dan 500.000 medewerkers in 50 landen.

Werken bij Eurest Services

Eurest is onderdeel van de Compass Group Nederland. In Nederland zijn zo’n 5000 collega’s op 1700 locaties dagelijks druk in de weer in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in de horeca, gezondheidszorg, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. Al deze diensten worden vanuit gespecialiseerde bedrijfsonderdelen uitgevoerd. Dit zorgt er voor dat opdrachtgevers in elke sector op een kundige en servicegerichte manier worden bediend .

Compass Group Nederland is op haar beurt weer onderdeel van het Britse Compass Group PLC. Wereldwijd werken hier maar liefst meer dan 500.000 mensen in 50 landen. Het bedrijf is daarmee wereldwijd marktleider op het gebied van food service en support services.

Eurest is innovatief, efficiënt en garandeert haar relaties een optimale kwaliteit.

Reviews over Eurest Services

"Ik werk al langere tijd als kamermeisje in een hotel en wilde graag een paar uur per dag extra werken. Al snel kon ik via SelectiePunt bij Eurest terecht. Daar werk ik nu 's ochtends 2 uur per dag als schoonmaakmedewerkster in Amersfoort. Het is leuk en afwisselend werk, samenwerking met mijn collega is erg prettig. Eurest is een fijn bedrijf. Als bijvoorbeeld je materialen bijna op zijn hoef je maar te bellen met je leidinggevende en wordt het direct geregeld."

  •  Cita Laksitarukmi, schoonmaak medewerkster SelectiePunt / Eurest Services

 

Werken bij Eurest Services

  • Werken in een boeiende en uitdagende omgeving.
  • Werken in een omgeving waar veiligheid en gezondheid prioriteit hebben.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van Eurest Services

Schoonmaakmedewerker Enschede

Enschede (Oost-Nederland)
22-07-2019
Eurest Services
VMBO

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker en woon jij in Enschede of omstreken? Ben jij betrouwbaar, gemotiveerd en kunnen we op je bouwen? Dan ben jij de match die wij zoeken.

Wij zoeken per direct een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Enschede. Je maakt schoon maandag t/m vrijdag en werkt 20 uur in de week.


Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Heeft dit je interesse gewekt? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaakmedewerker Breukelen

Breukelen (Midden-Nederland)
05-08-2019
Eurest Services
VMBO

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker? Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je betrouwbaar? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor de schoonmaak van een kantoor in Breukelen. Je maakt schoon maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij diegene die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaakmedewerker Utrecht

Utrecht (Midden-Nederland)
22-07-2019
Eurest Services
VMBO

Ben jij woonachtig in Utrecht of omstreken en wil je graag werken als schoonmaakmedewerker? Ben je betrouwbaar en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is dit een baan voor jou!


Wij zoeken per direct een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor de schoonmaak van een kantoor in Utrecht. Je maakt schoon maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, openbare ruimtes en toiletten.

Belangrijk! in verband met de veiligheid is goede beheersing van de Nederlandse taal verplicht.

Ben jij diegene die wij zoeken? Solliciteer nu direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation