Bekijk de vacatures van HelloFresh

HelloFresh

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh.

Werken bij HelloFresh

HelloFresh is een moderne en flexibele werkgever. Overal in Nederland zijn er mogelijkheden om fulltime of parttime als bezorger aan de slag te gaan. En geen dag is hetzelfde: je begint op de hub, bereidt je rit voor, stapt in je bus en gaat lekker op weg naar je klanten. Die verras je keer op keer met een heerlijke maaltijd box.

HelloFresh. Fresh zit niet alleen in de naam, zij vinden het ook belangrijk dat de producten zo fresh mogelijk zijn. Zij doen voor de klant de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en gaan voor hen op zoek naar de beste producten. Hoe ze dat doen? Heel simpel, aan de hand van hun eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen.

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh. Zo wordt een deel van de maaltijdbox gerecycled en worden de producten die over zijn geschonken aan de voedselbank.

Reviews over HelloFresh

“ Ik werk inmiddels naast mijn studie al een paar jaar bij HelloFresh. Leuk werk, leuke collega’s, leuk bedrijf. Per week kan ik mijn beschikbaarheid opgeven. Soms, bij tentamen weken, werk ik niet of minder, soms bijna fulltime. Kan allemaal. Echt top!"

  • Eva Nan, Bezorgster SelectiePunt / HelloFresh

Werken bij HelloFresh

  • Werken zoals jou dat uit komt;
  • Fulltime of parttime.
  • Werken in vrijheid, lekker op pad, passend in jouw agenda.
  • Een continu aanbod van leuk en geschikt werk.
  • Zeer geschikt als studenten baan, maar ook als echte loopbaan.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van HelloFresh

Maaltijdbezorger HelloFresh Maastricht bijbaan

Maastricht (Zuid-Nederland)
15-01-2020
HelloFresh
VMBO

Lekker de weg op, radio aan en nieuwe gebieden ontdekken. Jij vindt het heerlijk om auto te rijden. Komt dat goed uit. Wij hebben een bijbaan voor langere tijd als maaltijdbezorger bij HelloFresh voor je. Zoek jij een leuke baan met veel vrijheid die je goed kunt combineren met een studie? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Jouw werkdag bij HelloFresh

Voor dat jouw werkdag begint rijd je op je fiets of in je auto naar het depot in Maastricht. Hier laad je alle HelloFresh maaltijdboxen in jouw Mercedes Vito of Volkswagen Transporter. Van jouw collega ontvang je de route, je start de bus en gaat de weg op naar je eerste adres.
Je belt aan met een glimlach bij je eerste adres, de deur gaat open en bezorgt de eerste maaltijdbox van de dag. Je wenst de klant een fijne avond, loopt naar je bus en kijkt op je navigatiesysteem voor het volgende adres. De volgende plaats waar je na toe rijdt ken je nog niet, zo ontdek je dus met regelmaat nieuwe gebieden tijdens jouw werk. Gedurende jouw werkdag ontmoet je verschillende mensen en kom je op veel verschillende plekken. Na alle maaltijden te hebben bezorgd rijd je terug naar het depot in Maastricht, klets je nog even met een collega en ga je naar huis.

Werktijden

Als parttime maaltijdbezorger ben je minimaal één dag per week beschikbaar. Meer werken mag altijd. Jij geeft zelf jouw beschikbare dagen door aan de planning. Zo kun je deze baan goed combineren met andere dingen.
HelloFresh Maastricht bezorgt zaterdag, zondag en maandag t/m woensdag. Maandag, dinsdag en woensdag werk je van 14.30 tot 22.30 uur. Op zaterdag ga je de weg op om 05.30 uur en bezorg je de laatste maaltijd rond 14.30 uur. Op zondag vertrek je rond 12.00 uur. Zo kun je genieten van je weekend en toch geld verdiend. Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die zaterdag t/m maandag beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd? Lees verder

Maaltijdbezorger HelloFresh Nieuwegein bijbaan

Nieuwegein (Heel Nederland)
15-01-2020
HelloFresh
VMBO

Lekker de weg op, de radio aan en nieuwe gebieden ontdekken. Jij vindt het heerlijk om in de auto te rijden. Komt dat goed uit. Wij hebben een bijbaan voor langere tijd als maaltijdbezorger bij HelloFresh voor je. Zoek jij een leuke baan met veel vrijheid die je goed kunt combineren met een studie? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Jouw werkdag bij HelloFresh ziet er ongeveer als volgt uit;


Voor dat jouw werkdag begint rijd je op je fiets of in je auto naar het depot in Nieuwegein. Hier laad je alle HelloFresh maaltijdboxen in jouw Mercedes Vito of Volkswagen Transporter. Van jouw collega ontvang je de route, je start de bus en gaat de weg op naar je eerste adres.
Je belt aan met een glimlach bij je eerste adres, de deur gaat open en bezorgt de eerste maaltijdbox van de dag. Je wenst de klant een fijne avond, loopt naar je bus en kijkt op je navigatiesysteem voor het volgende adres. De volgende plaats waar je na toe rijdt ken je nog niet, zo ontdek je dus met regelmaat nieuwe gebieden tijdens jouw werk. Gedurende jouw werkdag ontmoet je verschillende mensen en kom je op veel verschillende plekken. Na alle maaltijden te hebben bezorgd rijd je terug naar het depot in Nieuwegein, klets je nog even met een collega en ga je naar huis.

Werktijden

Als parttime maaltijdbezorger ben je minimaal één dag per week beschikbaar. Meer werken mag altijd. Jij geeft zelf jouw beschikbare dagen door aan de planning. Zo kun je deze baan goed combineren met andere dingen.
HelloFresh Nieuwegein bezorgt zaterdag t/m maandag. Maandag werk je van 14.30 tot 22.30 uur. Op zaterdag ga je de weg op om 05.30 uur en bezorg je de laatste maaltijd rond 14.30 uur. Zo kun je genieten van je weekend en toch geld verdienen.

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation