HelloFresh

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh.

Werken bij HelloFresh

HelloFresh is een moderne en flexibele werkgever. Overal in Nederland zijn er mogelijkheden om fulltime of parttime als bezorger aan de slag te gaan. En geen dag is hetzelfde: je begint op de hub, bereidt je rit voor, stapt in je bus en gaat lekker op weg naar je klanten. Die verras je keer op keer met een heerlijke maaltijd box.

HelloFresh. Fresh zit niet alleen in de naam, zij vinden het ook belangrijk dat de producten zo fresh mogelijk zijn. Zij doen voor de klant de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en gaan voor hen op zoek naar de beste producten. Hoe ze dat doen? Heel simpel, aan de hand van hun eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen.

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh. Zo wordt een deel van de maaltijdbox gerecycled en worden de producten die over zijn geschonken aan de voedselbank.

Reviews over HelloFresh

“ Ik werk inmiddels naast mijn studie al een paar jaar bij HelloFresh. Leuk werk, leuke collega’s, leuk bedrijf. Per week kan ik mijn beschikbaarheid opgeven. Soms, bij tentamen weken, werk ik niet of minder, soms bijna fulltime. Kan allemaal. Echt top!"

  • Eva Nan, Bezorgster SelectiePunt / HelloFresh

Werken bij HelloFresh

  • Werken zoals jou dat uit komt;
  • Fulltime of parttime.
  • Werken in vrijheid, lekker op pad, passend in jouw agenda.
  • Een continu aanbod van leuk en geschikt werk.
  • Zeer geschikt als studenten baan, maar ook als echte loopbaan.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation