Bekijk de vacatures van Sodexo

Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers.

Werken bij Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers. De diensten welke Sodexo aanbiedt worden samengevat onder de noemer “Improving the quality of life”.

In Nederland levert Sodexo een compleet pakket diensten aan haar klanten. Hierbij kun je denken aan foodservices, schoonmaak, landscaping, gebouwbeheer, receptiediensten, beveiliging, beheer en uitgifte van bedrijfskleding, wagenparkbeheer en vele andere facilitaire services, zodat klanten zich volledig kunnen richten op hún bedrijfsactiviteiten.

Sodexo is een sociaal werkgever, met aandacht voor diversiteit en duurzaamheid met een actieve maatschappelijke rol.

Reviews over Sodexo

“ ”

Werken bij Sodexo

  • Werken bij een internationaal bedrijf met wereldwijd 460.000 medewerkers.
  • Werken bij meestal grote bekende kantoren, zorginstellingen, scholen en universiteiten.
  • Veel opleidingsmogelijkheden.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van Sodexo

Schoonmaak Medewerker Zeist

Zeist (Midden-Nederland)
17-02-2020
Sodexo
VMBO

Woon jij in Zeist en ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de schoonmaakbranche?

Voor een kantoor in Zeist zijn wij op zoek naar een interieurverzorger.
Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor onder andere het schoonmaken van de kantoorruimtes, het reinigen van de vloeren en het schoonmaken van de algemene ruimtes.

Je werkt als schoonmaak medewerker van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 17.30 uur tot 20.00 uur. Uitbreiding van uren is een mogelijkheid in de toekomst.

Heb je interesse of wil je meer weten dan kan je ons bellen op telefoonnummer 085-2020195 of email ons op recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaak Medewerker Almere

Almere (Midden-Nederland)
15-02-2020
Sodexo
VMBO

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Almere. Je werkt maandag t/m vrijdag van 17.15 tot 19.15 uur.

Als schoonmaak medewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van o.a kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker en woon jij in Almere of omstreken? Steek je graag je handen uit de mouwen en kunnen we op je rekenen? Dan is dit een baan voor jou!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaak medewerker Amsterdam Zuid

Amsterdam zuid (Randstad)
10-02-2020
Sodexo
VMBO

Woon jij in Amsterdam of omstreken en ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je bouwen? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de schoonmaak van een kantoor in Amsterdam. Je werkt maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 09.00 uur.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de kantoorruimtes, het reinigen van de vloeren.

Heb je interesse of wil je meer informatie dan kan je ons bellen op telefoonnummer 085-2020195 of email ons op recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation