Bekijk de vacatures van Sodexo

Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers.

Werken bij Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers. De diensten welke Sodexo aanbiedt worden samengevat onder de noemer “Improving the quality of life”.

In Nederland levert Sodexo een compleet pakket diensten aan haar klanten. Hierbij kun je denken aan foodservices, schoonmaak, landscaping, gebouwbeheer, receptiediensten, beveiliging, beheer en uitgifte van bedrijfskleding, wagenparkbeheer en vele andere facilitaire services, zodat klanten zich volledig kunnen richten op hún bedrijfsactiviteiten.

Sodexo is een sociaal werkgever, met aandacht voor diversiteit en duurzaamheid met een actieve maatschappelijke rol.

Reviews over Sodexo

“ ”

Werken bij Sodexo

  • Werken bij een internationaal bedrijf met wereldwijd 460.000 medewerkers.
  • Werken bij meestal grote bekende kantoren, zorginstellingen, scholen en universiteiten.
  • Veel opleidingsmogelijkheden.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van Sodexo

Vakantiewerk Den Bosch

Den Bosch (Zuid-Nederland)
29-07-2019
Sodexo
VMBO

Wil jij deze zomer graag supergoed verdienen als schoonmaakmedewerker en woon jij in Den Bosch of omgeving? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je bouwen? Dan is dit de baan voor jou!

Wij zoeken per direct een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Den Bosch. Je maakt schoon maandag t/m donderdag van 07.00 tot 09.00 uur en vrijdag van 07.00 tot 08.30 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaakmedewerker Tilburg

Tilburg (Zuid-Nederland)
29-07-2019
Sodexo
VMBO

Wil jij deze zomer graag supergoed verdienen als schoonmaakmedewerker en woon jij in Tilburg of omgeving? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je bouwen? Dan is dit de baan voor jou!

Wij zoeken per direct een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een kantoor in Tilburg. Je maakt schoon maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Vakantiewerk Apeldoorn

Apeldoorn (Oost-Nederland)
29-07-2019
Sodexo
VMBO

Wil jij deze zomer graag supergoed verdienen en woon jij in de omgeving van Apeldoorn? Werk je nauwkeurig en ben je betrouwbaar? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor een winkel in Apeldoorn. Je werkt maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.45 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van het winkelpand.

Wil jij ook in de zomer ook lekker aan het werk? Dan is dit de baan voor jou! Solliciteer nu direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Schoonmaakmedewerker Oegstgeest

Oegstgeest (Randstad)
22-07-2019
Sodexo
VMBO

Ben jij woonachtig in Oegstgeest of omstreken en ben je op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker? Houd je van orde en netheid en kunnen we op je bouwen? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor een kantoorpand in Oegstgeest. Je werkt maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes en toiletten.

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct of bel ons op: 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl.

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation