Bekijk de vacatures van Sodexo

Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers.

Werken bij Sodexo

Sodexo is een van origine Frans bedrijf en is al meer dan 60 jaar actief. Inmiddels in 72 landen wereldwijd, met maar liefst 460.000 medewerkers. De diensten welke Sodexo aanbiedt worden samengevat onder de noemer “Improving the quality of life”.

In Nederland levert Sodexo een compleet pakket diensten aan haar klanten. Hierbij kun je denken aan foodservices, schoonmaak, landscaping, gebouwbeheer, receptiediensten, beveiliging, beheer en uitgifte van bedrijfskleding, wagenparkbeheer en vele andere facilitaire services, zodat klanten zich volledig kunnen richten op hún bedrijfsactiviteiten.

Sodexo is een sociaal werkgever, met aandacht voor diversiteit en duurzaamheid met een actieve maatschappelijke rol.

Reviews over Sodexo

“ ”

Werken bij Sodexo

  • Werken bij een internationaal bedrijf met wereldwijd 460.000 medewerkers.
  • Werken bij meestal grote bekende kantoren, zorginstellingen, scholen en universiteiten.
  • Veel opleidingsmogelijkheden.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van Sodexo

Schoonmaak Medewerker Heerlen Limburg

Heerlen (Zuid-Nederland)
20-06-2020
Sodexo
VMBO

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaak medewerker en woon jij in Heerlen of omstreken? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je rekenen? Dan is dit een baan voor jou!

Wij zijn op zoek een gemotiveerde collega voor een kantoor in Heerlen. Je werkt maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van o.a vloeren, kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Helaas kunnen wij door corona op dit moment geen kandidaten plaatsen. Wil jij zodra deze of een andere vacature weer open komen te staan ook zo snel mogelijk aan het werk? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2020 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation