Bekijk de vacatures van Umami

Umami

Bij Umami werken ongeveer 220 vaste teamleden en zo’n 100 oproepkrachten. De sfeer is erg goed. Umami hecht veel waarde aan een uitstekende begeleiding, diversiteit en het aanbieden van leuk en afwisselend werk.

Werken bij Umami

Umami verzorgt recept formules voor elk specifiek catering segment. Bedrijven, scholen en zorginstellingen: voor iedereen bijzondere gerechten en naar ieders smaak.

Niet alleen recepten worden aangepast aan de wensen van de klant, maar ook de bediening, of spreiding van de pauzes, maatwerk catering dus, en altijd gezond en lekker.

Bij Umami werken ongeveer 220 vaste teamleden en zo’n 100 oproepkrachten. De sfeer is erg goed. Umami hecht veel waarde aan een uitstekende begeleiding, diversiteit en het aanbieden van leuk en afwisselend werk.

Umami staat voor een echte foodbeleving op het werk in plaats van standaard catering.

Reviews over Umami

Werken bij Umami

  • Werken bij een bijzondere catering formule.
  • Werken in een omgeving met veel diversiteit.
  • Samenwerken met vakkundige en gedreven collega’s.
  • Kiezen uit volop fulltime of parttime mogelijkheden.
  • Een prima salaris en doorgroei mogelijkheden.

Vacatures van Umami

Keukenhulp Apeldoorn

Apeldoorn (Oost-Nederland)
29-07-2019
Umami
VMBO

Zoek jij een leuke baan als keukenhulp met genoeg afwisseling? Houd jij ervan om lekker te koken en werk je graag in een leuk team? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wij zoeken per direct een gemotiveerde collega voor hulp in de keuken in Apeldoorn. Je werkt minimaal 20 uur tot maximaal 40 uur per week. Het gaat om werkdagen van 13.00 tot 20.00 en je werkt 1 a 2 weekenden in de maand. De planning wordt in overleg met jou gemaakt.

Als keukenmedewerker bestaan je werkzaamheden uit onder andere:
Het op smaak brengen van gerechten.
Voorbereiden en uitgeven van eten.
Na afloop de werkruimte schoonmaken.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een email naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder

Productiemedewerker Budel

Budel (Zuid-Nederland)
22-07-2019
Umami
VMBO

Ben jij woonachtig in Budel of omstreken en ben je op zoek naar een baan als productiemedewerker. Ben je betrouwbaar en werk je nauwkeurig? Dan is dit de baan voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker in Budel. Je werkt maandag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 uur (volgens rooster). Dit betreft het verzamelen en inpakken van maaltijden ten behoeve van de eindverbruiker. De maaltijden komen kant en klaar aan op de vestiging en dienen verpakt te worden per consument.

Als inpakmedewerker is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent, je goed volgens instructie kunt werken en weet hoe je met voedingsmiddelen om moet gaan.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment@selectiepunt.nl

Geïnteresseerd? Lees verder
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation